Home » Project » Uitvoering » Mater Lemmensstraat

In uitvoering

Mater Lemmensstraat

Locatie
Hoek Mater Lemmensstraat en Baron Willem van Harenlaan
Wijk
Dommelrode
Woningtype
Appartement
Aantal woningen
22
Woonoppervlakte
83 en 89 m²
Aantal bouwlagen
2 en 3
Geplande start
najaar 2016
Geplande oplevering
2017
Architect
Compen Architecten
De eerste plannen voor de bouw van een appartementencomplex op de hoek Mater Lemmensstraat / Baron Willem van Harenlaan zijn al in 2013 gepresenteerd. Nu zijn we volop met de uitvoering bezig.
Er komen 10 appartementen aan de Mater Lemmensstraat en 12 appartementen aan de Baron van Harenlaan. De woonoppervlaktes zijn resp. 89 m2 en 83 m2 en elk apartement heeft 2 slaapkamers.
In het voorjaar 2017 startten we met de bouw en eind 2017 / begin 2018 verwachten we de sleutels aan de bewoners te overhandigen.
 

Tekeningen

Onder aan deze pagina staan drie plattegrondtekeningen en de vier verschillende type woningen weergegeven.
Aan de tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend en zijn enkel ter informatie.
 

Duurzame woningen

We vinden het belangrijk de energiekosten laag te houden. Wovesto gaat dit complex dan ook duurzaam bouwen. Er komen zonne­panelen op het gehele dak en de appartementen krijgen extra isolatie om warmteverlies te voorkomen.
 

Interesse?

Om in aanmerking te komen voor een appartement is het van belang dat u ingeschreven staat als woningzoekende. Indien u nog niet ingeschreven staat kunt u zich inschrijven op de site http://www.daarwilikwonen.nu/Menustructuur/Inschrijven/De appartementen worden volgens ons reguliere toewijzingssysteem verdeeld. De hoofdcriteria die bepalend zijn, zijn het inkomen, gezinssamenstelling en inschrijftijd. Zie hiervoor http://www.daarwilikwonen.nu/Menustructuur/Hoe-het-werkt/ . Daarnaast kunnen er andere voorwaarden van kracht zijn. Indien dit het geval is zullen deze bij de publicatie vermeld worden.
Het is niet mogelijk om vooraf in te schrijven op deze appartement.  
 
Wel is het mogelijk dat u via uw inschrijving als woningzoekende een email krijgt wanneer de appartementen te huur worden aangeboden. Dit regelt u door een zogenoemd Tip-bericht in te stellen bij uw inschrijving onder “mijn zoekopdracht”. U selecteert bij Sint-Oedenrode de wijk Dommelrode (klikken op het plusje en de wijken worden zichtbaar). U krijgt dan bericht als er in de door u geselecteerde criteria een passende (inkomen/gezinssamenstelling i.c.m. met huurprijs) beschikbaar is. (Zie ook http://www.daarwilikwonen.nu/daarwilikwonen/public/download/Woningzoekenden%20getipt%20over%20woningaanbod.pdf ). 
 
De huurprijzen van de appartementen zijn nog niet vastgesteld. Deze zijn uiteraard bekend als de appartementen worden aangeboden.
 
Begane grond
Eerste verdieping
Tweede verdieping