Home » Over wovesto » Overige dienstverlening

Overige dienstverlening

Wovesto is in Sint-Oedenrode vooral bekend als verhuurder van sociale huurwoningen. We verhuren en zo mogelijk bouwen, echter ook woningen in het duurdere segment. Daarnaast hebben we bedrijfspanden en garages, doen we aan VvE-beheer en verkopen we woningen.
 

Woningen in het duurdere segment

Woningen met een huurprijs boven de huurtoeslaggrens behoren bij een woningcorporatie tot het duurdere segment. Wovesto heeft een aantal woningen die tot deze categorie behoren, zowel in de gestapelde bouw als eengezinswoningen. Om hiervoor in aanmerking te komen moet wel aan een aantal voorwaarden worden voldaan. Indien u hier meer informatie over wilt, kan contact worden opgenomen met de afdeling Woondiensten.
 

Bedrijfspanden

Zowel in Olland als in Sint-Oedenrode heeft Wovesto bedrijfspanden. Voor zover er bedrijfspanden te huur zijn, zullen deze op deze website worden vermeld. Meer informatie over bedrijfspanden van Wovesto kan worden ingewonnen bij de afdeling Woondiensten.
 

VvE-beheer

In appartementencomplexen zijn eigenaren gezamenlijk verantwoordelijk voor het gehele complex. Dit wordt een Vereniging van Eigenaren genoemd. Een dergelijke vereniging moet niet alleen een administratieve, maar ook een technische en bestuurlijke rol vervullen. Wovesto voert deze beheertaak inmiddels namens een aantal besturen van VvE’s uit.

Verkoop van woningen

Voor verkoop van woningen verwijzen wij u naar ons actueel aanbod