Home » Over wovesto » Actueel » Wovesto bedankt huurders met attentie

Wovesto bedankt huurders met attentie

Al ruim 48 jaar zet Wovesto zich in voor de volkshuisvesting in Sint-Oedenrode. Nu een fusie aanstaande is, neemt Wovesto op een gepaste manier afscheid van haar huurders.

Woningbouwvereniging Sint-Oedenrode, bij de huurders en woningzoekenden beter bekend als Wovesto, is in 1969 ontstaan. De bouwvereniging is in de loop der jaren flink gegroeid en heeft inmiddels zo’n 1350 woningen. Nu de gemeente Meierijstad is ontstaan, de regelgeving vanuit de overheid steeds complexer wordt en de lasten voor corporaties steeds meer toenemen, is het voor Wovesto tijd om als organisatie krachtiger en professioneler te worden. De algemene ledenvergadering van Wovesto heeft dan ook op 6 december jongstleden ingestemd met een fusie met bouwvereniging Huis & Erf uit Schijndel. Per 1 januari 2018 gaan we samen verder als een nieuwe corporatie onder de naam Woonmeij.

Wovesto wilde haar huurders graag bedanken voor het feit dat zij al die jaren voor hen heeft mogen werken. Dit heeft Wovesto gedaan door de huurders een attentie aan te bieden. Alle huurders ontvangen hierover per post een bericht. De bewoners uit de seniorencomplexen in het centrum van Sint-Oedenrode werden speciaal uitgenodigd om -onder het genot van een kopje koffie- hun attentie in de Hof van Rode te komen ophalen. Zij maakten daar dankbaar gebruik van.